Our Projects

Atika – 2

Ви го презентираме нашиот нов проект во соработка со @attika_architects , со комплетен проект за електрична инсталација, изведба на електрична јакострујна и слабострујна инсталација во

Energy Project Apartment

Нашиот нов проект со комплетно автоматизиран Smart Home дом и Livolo електрогалантерија од калено стакло на допир! Поинакво искуство на паметен дом! 📍Локација: Центар, Скопје

Porta Superium

На наше огромно задоволство ви го претставуваме мега проектот Porta Superium и соработката за комплетно паметен дом во становите на Порта Инженеринг! 🤝🏢📲 ВРЕМЕ Е

Energy Project Nerezi

На наше огромно задоволство, Ви го презентираме нашиот нов проект, со комплетна изведба на енергетски развод, електрична јакострујна и слабострујна инсталација во концептот Smart Home!

Manufaktura & Metablo

A new definition of Simple Living🏡 Choose your prefered design of mountain modular and energy efficient villa with latest technology! Collaboration with @manufaktura_mk & @metalbo.mk

Energy Mega Project

Ви го презентираме нашиот нов мега проект од типски куќи со комплетен Smart Home систем Orvibo, видео домофонија Slinex, електрогалантерија Livolo и изведба на електрична

en_USEnglish