project

Atika – 2

Ви го презентираме нашиот нов проект во соработка со @attika_architects , со комплетен проект за електрична инсталација, изведба на електрична јакострујна и слабострујна инсталација во концептот на Smart Home! Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱 📍Локација: Тафталиџе, Скопје Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија: ▫️ Паметно осветлување со мрежа на …

Atika – 2 Read More »

Energy Project Apartment

Нашиот нов проект со комплетно автоматизиран Smart Home дом и Livolo електрогалантерија од калено стакло на допир! Поинакво искуство на паметен дом! 📍Локација: Центар, Скопје Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија: ▫️ Централна единица на смарт систем ▫️ Паметнa брава за влезна врата ▫️ Паметна безбедност со интегрирани сензори за движење, пожар, …

Energy Project Apartment Read More »

Porta Superium

На наше огромно задоволство ви го претставуваме мега проектот Porta Superium и соработката за комплетно паметен дом во становите на Порта Инженеринг! 🤝🏢📲 ВРЕМЕ Е ЗА БЕЗБЕДЕН И МОДЕРЕН ПАМЕТЕН ДОМ По напорниот ден на работа, сите копнееме за пријатна и комфорна атмосфера дома. Со нашите решенија домот ќе го претворите во паметен, пријатен и …

Porta Superium Read More »

Energy Project Nerezi

На наше огромно задоволство, Ви го презентираме нашиот нов проект, со комплетна изведба на енергетски развод, електрична јакострујна и слабострујна инсталација во концептот Smart Home! Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱 📍Локација: Нерези, Скопје Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија: ▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи ▫️ Паметна …

Energy Project Nerezi Read More »

Manufaktura & Metablo

A new definition of Simple Living🏡 Choose your prefered design of mountain modular and energy efficient villa with latest technology! Collaboration with @manufaktura_mk & @metalbo.mk ! 🙌🏻 Available for order now, choose your location!

Energy Mega Project

Ви го презентираме нашиот нов мега проект од типски куќи со комплетен Smart Home систем Orvibo, видео домофонија Slinex, електрогалантерија Livolo и изведба на електрична јакострујна и слабострујна инсталација! Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱 📍Локација: Бардовци, Скопје Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија: ▫️ Паметно осветлување со мрежа на …

Energy Mega Project Read More »

Weareproxy

Ви го презентираме нашиот нов проект во соработка со @weareproxy за комплетно автоматизиран Smart Home дом и Livolo електрогалантерија од калено стакло на допир! Поинакво искуство на паметен дом! 📍Локација: Скопје Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија: ▫️ Централна единица на смарт систем ▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи на …

Weareproxy Read More »

Syndicate Studio

Ви го презентираме нашиот нов Smart Home проект во соработка со @syndicatestudio.mk ! Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱 📍Локација: Водно, Скопје Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија: ▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи на допир ▫️ Паметна безбедност со интегрирани сензори за движење, пожар, поплава и аларм …

Syndicate Studio Read More »

Property One

Ви го презентираме нашиот нов проект за деловни простории во соработка со @property_one_international ,со комплетен Smart Office Solution! Доживејте поинакво искуство во Вашите деловни простории!📱 📍Локација: Тафталиџе, Скопје Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија: ▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи ▫️ Паметна безбедност со интегрирани сензори за движење, пожар, поплава …

Property One Read More »

Nikola Gjorgoski Design

Black makes everything classy! ⚫️ Ви го презентираме нашиот нов Smart Home проект во соработка со @nikolagjorgoskidesign ! Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱 📍Локација: Аеродром, Скопје Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија: ▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи од серијата GeekRav ▫️ Паметна безбедност со интегрирани сензори …

Nikola Gjorgoski Design Read More »

en_USEnglish