KTSM Inzenjering – 1

Ви го презентираме новиот Smart Home проект на резиденцијален станбен објект во соработка со КАСТМ Инженеринг на ексклузивна локација во Девар Маало, Скопје. 🏙

📍 Локација: Дане Крапчев бр.19, Дебар Маало, Скопје

Комплетна изведба на електрична инсталација со имплементиран Smart Home систем за да го подобрите Вашето домување!

Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱

Live the technology, live smart! 🌐

en_USEnglish