Cronusandrhea Properties

Ви го презентираме нашиот нов интернационален проект од осум типски куќи во соработка со @cronusandrhea.properties со комплетен Smart Home систем Orvibo, видео домофонија Slinex, електрогалантерија Livolo, комплетно проектирање и изведба на електрична јакострујна и слабострујна инсталација! ✨

Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱

📍Локација: Посиди – Халкидики, Р. Грција 🇬🇷

Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија:
▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи
▫️ Паметна безбедност со паметни брави, интегрирани сензори за движење, пожар, поплава и аларм
▫️ Видео надзор со надворешни камери за далечински увид на домот и преглед на видео
▫️ Паметна видео домофонија со пренасочување на повик на мобилен телефон
▫️ Далечинска контрола со паметни термостати за греење/ладење со топлинска пумпа
▫️ Далечинско управување на гаражна врата од мобилен телефон
▫️ Автоматизиран систем за наводнување
▫️ Автоматиризирани ролетни
▫️ Моторизирани паметни корнизи
▫️ Паметно осветлување со магнентни шини

Посакувате и Вие ваков Smart Home од соништата? 💭

Дознајте повеќе на нашиот website https://www.energy-intel.com и контактирајте не за да го подобрите Вашето домување!

Live the technology, live smart! 🌐

mk_MKMacedonian