Брендови и Производи

Orvibo

Паметен живот со технологијата ORVIBO

ORVIBO е специјализиран за безбедни, заштеда на енергија и удобни решенија за паметни домови за клиенти ширум светот. Со експертиза во IoT, AI и cloud computing, тие нудат иновативни производи за куќи, канцеларии, апартмани и хотели. Нивните решенија ја подобруваат безбедноста, овозможуваат далечински управувач, го автоматизираат користењето на енергијата и обезбедуваат удобност при управувањето со осветлувањето, температурата и многу повеќе.

Livolo

Затоа, ЛИВОЛО е начин да го изразиме нашиот животен став да ЖИВЕЕМЕ НА ЉУБОВ.

Livolo International Electric Limited е иновативна компанија во електричното поле, која нуди низа производи за домашна автоматизација како што се ѕидни прекинувачи на допир, прекинувачи за далечинско управување, прекинувачи за затемнување, прекинувачи за временско одложување и прекинувачи за тајмер. Тие даваат приоритет на безбедноста, удобноста, удобноста и економичноста за сопствениците на куќи ширум светот. Livolo има за цел да остане напред во индустријата преку иновации и фокусирање на потребите на клиентите.
slinex_logo

Slinex

Дизајн. Уникатност. Иновации.

Изберете од различни дизајни. Уникатните карактеристики како препраќање повици, самостојната функционалност и напредната технологија ги издвојуваат. Поставување трендови со Crystal Pixel, Cloud Intercom, IPS екрани и поддршка за бесконтактни картички.

Bticino - Living Now

Почувствувајте ја моќта на разбивачката убавина и паметната технологија

Bticino-Living Now, сè за револуција во вашиот дом со паметни системи и автоматизација. Нашата цел е да создадеме интуитивни и стилски простори за живеење кои ќе ви го олеснат животот. Замислете како без напор ги контролирате осветлувањето, температурата и безбедноста со допир. Придружете ни се на ова возбудливо патување за трансформирање на домовите и подобрување на животот. Bticino-Living Now: Каде технологијата се среќава со удобноста.

Avolt

Влијаат и ги зајакнуваат луѓето

AVOLT е шведско дизајнерско студио кое развива, дизајнира и продава објекти кои ја прошируваат електричната енергија на уредите, применувајќи скандинавски дизајн за домови, канцеларии, малопродажни средини и јавни простори.

Паметни термостати

Брошура за паметен термостат

Bticino-Living Now, сè за револуција во вашиот дом со паметни системи и автоматизација. Нашата цел е да создадеме интуитивни и стилски простори за живеење кои ќе ви го олеснат животот. Замислете како без напор ги контролирате осветлувањето, температурата и безбедноста со допир. Придружете ни се на ова возбудливо патување за трансформирање на домовите и подобрување на животот. Bticino-Living Now: Каде технологијата се среќава со удобноста.

mk_MKMacedonian