Услуги

Брендови што ги обезбедуваме

slinex_logo

Паметен Дом

Подобрете го вашето паметно животно искуство, обезбедете комплетни паметни системи вклучувајќи контрола на осветлувањето, домашна автоматизација, аудио визуелна, паметна безбедност итн.

Со цел да се подобри паметното животно искуство на корисниците, Energy Intelligence обезбедува решение за паметен дом De-house.

Ова решение вклучува 7 паметни системи: Паметно осветлување, Паметна безбедност, Централна состојба, Контрола на апарати, Контрола на пристап, Паметна завеса и Управување со енергија.

 • Едноставна инсталација. Нема жици кога се користи безжичната технологија ZigBee
 • Погодно. Повеќе кориснички дизајн и интеракција
 • Безбеден облак. Сигурна платформа за облак за паметни домови
 • Повеќе компатибилен. Поддршка за поврзување со паметни уреди од различни брендови
 • Ниска потрошувачка на енергија. ZigBee комуникацијата е стабилна и економична
main graphic

Паметна Канцеларја

Паметен систем за осветлување и енергија за канцеларија. Повеќе канцелариски решенија за заштеда на енергија и поефикасно управување со канцелариите, заштедуваат 30% трошоци за енергија.

Решението Green Office е наменето за заеднички канцеларии, мали и средни претпријатија. Тоа е мал систем за управување со осветлување и енергија.

Со тековната заштита и функцијата за следење на потрошувачката на електрична енергија, обезбедува поудобен, удобен и посигурен паметен живот.

 • 24-часовен далечински управувач и управување
 • Следете ја потрошувачката на енергија по одделенија, области и датуми.
 • Автоматски прилагодете го осветлувањето и централниот клима уред според условите на околината.
 • Снимањето и анализата на податоците од облак серверот, обезбедува насочени совети за заштеда на енергија за компаниите.
 • Управување со корисник во зад сцената, подигнете ја ефикасноста.

Паметен Хотел

Интегрирајте системи, вклучувајќи осветлување, засенчување и завеси, аудио визуелни, климатизација итн. Обезбедете ефикасно, удобно и удобно хотелско искуство.

WeHotel е иновативен и паметен систем за управување со хотели, кој е развиен врз основа на најновата IoT и мобилен интернет технологија.

Системот WeHotel може да ги следи и контролира уредите локално и од далечина, да ја оптимизира процедурата за работа и да заштеди енергија, така што вкупните трошоци и за управувањето и за работењето ќе се намалат.

 • Следење и контролирање на уредите од далечина.
 • Лесно и едноставно пријавување преку Wechat или корисничка апликација.
 • Различни паметни сцени: режим на спиење, режим за добредојде, режим на исклучување на сите светла, режим на одјавување итн.
 • Безжичен систем за контрола на просторијата, лесен за инсталирање, менување и одржување.

Планирање и инсталација на електрични проекти

Ние сме специјализирани за услуги за планирање и инсталација на електрични проекти. Нашиот искусен тим создава приспособени планови за вашите електрични потреби, обезбедувајќи ефикасни и сигурни инсталации. Од темелни проценки на локацијата до беспрекорна координација со други занаети, ние испорачуваме економични и енергетски ефикасни решенија за станбени, комерцијални и индустриски проекти. Контактирајте не денес за да го оживеете вашиот проект за електрична енергија.
 • Ние спроведуваме темелни проценки на локацијата за да ја процениме постојната електрична инфраструктура и да ги идентификуваме потенцијалните предизвици.
 • Нашето приспособено планирање ги зема предвид факторите како што се барањата за електрична енергија, безбедносните прописи и буџетските размислувања.
 • Наши искусни техничари се справуваат со квалификувана инсталација, обезбедувајќи сигурни и ефикасни електрични системи.
Пополнете го формуларот за да резервирате термин

Контактирајте не за сите ваши потреби за паметна технологија. Контактирајте со нас преку телефон на [Телефонски број] или е-пошта ни на [Е-пошта адреса]. Нашиот посветен тим е достапен во текот на работното време за да ви помогне веднаш. Алтернативно, можете да го пополните формуларот за контакт на нашата веб-страница со вашите податоци и порака, а ние ќе одговориме што е можно поскоро. Ги цениме вашите прашања и со нетрпение очекуваме да разговараме за тоа како нашите паметни технолошки решенија можат да имаат корист за вашиот бизнис. Контактирајте со нас денес!

mk_MKMacedonian