KTSM Inzenjering – 2

Комплетна изведба на електрична инсталација во станбена зграда во населба Влае на ул. Фјодор Достоевски! 🏙

Соработката со КАСТМ Инженеринг продолжува, за подетални информации слободно контактирајте не! 📞

mk_MKMacedonian