Mondrian Group

Ви го презентираме новиот Smart Home проект на ексклузивен резиденцијален станбен објект во соработка со @mondrian_group_skopje на исклучителна локација на Водно, Скопје. 🏙

📍 Локација: Водно, Скопје

Комплетна изведба на електрична инсталација со имплементиран Smart Home систем за да го подобрите Вашето домување!

Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱

Live the technology, live smart! 🌐

en_USEnglish