Biro Project – 1

Ви го презентираме нашиот нов проект во соработка со @biroproekt ,со комплетен Smart Home Solution, изведба на електрична јакострујна и слабострујна инсталација!

Доживејте поинакво искуство во Вашите простории!📱

📍Локација: Црниче, Скопје

Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија:
▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи
▫️ Паметна безбедност со интегрирани сензори за движење, пожар, поплава и аларм
▫️ Далечинска контрола со паметен термостат за електрично подно
▫️ Далечинско управување на клима единици
▫️ Паметен моторизиран корниз за завеси
▫️ Електрогалантерија од калено стакло Livolo

Посакувате и Вие ваков Smart Home од соништата? 💭

Дознајте повеќе на нашиот website https://www.energy-intel.com и контактирајте не за да го подобрите Вашето домување!

Live the technology, live smart! 🌐

en_USEnglish