Biro Project – 2

Ви го презентираме нашиот нов проект за деловни простории во соработка со @biroproekt ,со комплетен Smart Office Solution, изведба на регалска инсталација, изведба на електрична јакострујна и слабострујна инсталација!

Доживејте поинакво искуство во Вашите деловни простории!📱

📍Локација: Црниче, Скопје

Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија:
▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи
▫️ Паметна безбедност со интегрирани сензори за движење, пожар, поплава и аларм
▫️ Видео надзор со внатрешни камери за далечински увид на домот и преглед на видео
▫️ Паметна видео домофонија со пренасочување на повик на мобилен телефон
▫️ Далечинска контрола со паметен термостат за електричен котел
▫️ Далечинско управување на клима единици
▫️ Паметен моторизиран корниз за завеси

Посакувате и Вие ваков Smart Office од соништата? 💭

Дознајте повеќе на нашиот website https://www.energy-intel.com и контактирајте не за да го подобрите Вашето домување!

Live the technology, live smart! 🌐

en_USEnglish