Energy Project Apartment

Нашиот нов проект со комплетно автоматизиран Smart Home дом и Livolo електрогалантерија од калено стакло на допир!

Поинакво искуство на паметен дом!

📍Локација: Центар, Скопје

Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија:
▫️ Централна единица на смарт систем
▫️ Паметнa брава за влезна врата
▫️ Паметна безбедност со интегрирани сензори за движење, пожар, поплава и аларм
▫️ Паметни термостати за подно греење
▫️ Моторизиран корниз за завеси со далечинско управување и креирање на сценарио Smart Curtains
▫️Livolo електрогалантерија од калено стакло

Посакувате и Вие ваков Smart Home од соништата? 💭

Дознајте повеќе на нашиот website
https://www.energy-intel.com и контактирајте нѐ за да го подобрите Вашето домување!

Live the technology, live smart! 🌐

mk_MKMacedonian