Nikola Gjorgoski Design

Black makes everything classy! ⚫️

Ви го презентираме нашиот нов Smart Home проект во соработка со @nikolagjorgoskidesign !

Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱

📍Локација: Аеродром, Скопје

Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија:
▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи од серијата GeekRav
▫️ Паметна безбедност со интегрирани сензори за движење, пожар, поплава и аларм
▫️ Далечинско управување на моторизирани ролетни
▫️Паметна брава на влезна врата
▫️ Далечинска контрола на сплит систем со клима единици за греење/ладење

Посакувате и Вие ваков Smart Home од соништата? 💭

Дознајте повеќе на нашиот website https://www.energy-intel.com и контактирајте не за да го подобрите Вашето домување!

Live the technology, live smart! 🌐

mk_MKMacedonian