Property One

Ви го презентираме нашиот нов проект за деловни простории во соработка со @property_one_international ,со комплетен Smart Office Solution!

Доживејте поинакво искуство во Вашите деловни простории!📱

📍Локација: Тафталиџе, Скопје

Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија:
▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи
▫️ Паметна безбедност со интегрирани сензори за движење, пожар, поплава и аларм
▫️ Видео надзор со внатрешни камери за далечински увид на домот и преглед на видео
▫️ Паметна видео домофонија со access control со пренасочување на повик на мобилен телефон
▫️ Паметно осветлување со промена на интензитет и температура на боја 2700-6500К
▫️ Паметен моторизиран roller за платно

Посакувате и Вие ваков Smart Office од соништата? 💭

Дознајте повеќе на нашиот website https://www.energy-intel.com и контактирајте не за да го подобрите Вашето домување!

Live the technology, live smart! 🌐

mk_MKMacedonian