Syndicate Studio

Ви го презентираме нашиот нов Smart Home проект во соработка со @syndicatestudio.mk !

Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱

📍Локација: Водно, Скопје

Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија:
▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи на допир
▫️ Паметна безбедност со интегрирани сензори за движење, пожар, поплава и аларм
▫️ Видео надзор со надворешни камери за далечински увид на домот и преглед на видео
▫️ Паметна видео домофонија со пренасочување на повик на мобилен телефон
▫️ Далечинска контрола со паметни термостати за греење/ладење со топлинска пумпа
▫️ Далечинско управување на гаражна врата од мобилен телефон на секој член од семејството
▫️ Автоматизиран систем за наводнување

Посакувате и Вие ваков Smart Home од соништата? 💭

Дознајте повеќе на нашиот website https://www.energy-intel.com и контактирајте не за да го подобрите Вашето домување!

Live the technology, live smart! 🌐

mk_MKMacedonian