Weareproxy

Ви го презентираме нашиот нов проект во соработка со @weareproxy за комплетно автоматизиран Smart Home дом и Livolo електрогалантерија од калено стакло на допир!

Поинакво искуство на паметен дом!

📍Локација: Скопје

Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија:
▫️ Централна единица на смарт систем
▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи на допир
▫️ Паметни светилки Smart ZigBee Downlights со можност за димирање и промена на температура на боја 2700K – 6400K
▫️ Паметна безбедност со интегрирани сензори за движење, пожар, поплава и аларм
▫️ Паметна брава на влезна врата
▫️ Паметен термостат за подно греење и фенкојлери
▫️Livolo електрогалантерија од калено стакло

Посакувате и Вие ваков Smart Home од соништата? 💭

Дознајте повеќе на нашиот website
https://www.energy-intel.com и контактирајте нѐ за да го подобрите Вашето домување!

Live the technology, live smart! 🌐

mk_MKMacedonian