root

Mondrian Group

Ви го презентираме новиот Smart Home проект на ексклузивен резиденцијален станбен објект во соработка со @mondrian_group_skopje на исклучителна локација на Водно, Скопје. 🏙 📍 Локација: Водно, Скопје Комплетна изведба на електрична инсталација со имплементиран Smart Home систем за да го подобрите Вашето домување! Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱 Live the technology, live …

Mondrian Group Read More »

Konstruktor

Ви го презентираме нашиот нов Smart Home резиденцијален проект во соработка со Конструктор – https://konstruktor.mk/ со комплетна изведба на електрична инсталација! 🏢 Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱 📍Локација: Млечен, Тафталиџе – Скопје Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија: ▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи ▫️ Паметна безбедност …

Konstruktor Read More »

KTSM Inzenjering – 2

Комплетна изведба на електрична инсталација во станбена зграда во населба Влае на ул. Фјодор Достоевски! 🏙 Соработката со КАСТМ Инженеринг продолжува, за подетални информации слободно контактирајте не! 📞

KTSM Inzenjering – 1

Ви го презентираме новиот Smart Home проект на резиденцијален станбен објект во соработка со КАСТМ Инженеринг на ексклузивна локација во Девар Маало, Скопје. 🏙 📍 Локација: Дане Крапчев бр.19, Дебар Маало, Скопје Комплетна изведба на електрична инсталација со имплементиран Smart Home систем за да го подобрите Вашето домување! Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home …

KTSM Inzenjering – 1 Read More »

Cronusandrhea Properties

Ви го презентираме нашиот нов интернационален проект од осум типски куќи во соработка со @cronusandrhea.properties со комплетен Smart Home систем Orvibo, видео домофонија Slinex, електрогалантерија Livolo, комплетно проектирање и изведба на електрична јакострујна и слабострујна инсталација! ✨ Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱 📍Локација: Посиди – Халкидики, Р. Грција 🇬🇷 Проектот се состои …

Cronusandrhea Properties Read More »

Biro Project – 1

Ви го презентираме нашиот нов проект во соработка со @biroproekt ,со комплетен Smart Home Solution, изведба на електрична јакострујна и слабострујна инсталација! Доживејте поинакво искуство во Вашите простории!📱 📍Локација: Црниче, Скопје Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија: ▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи ▫️ Паметна безбедност со интегрирани сензори за …

Biro Project – 1 Read More »

Biro Project – 2

Ви го презентираме нашиот нов проект за деловни простории во соработка со @biroproekt ,со комплетен Smart Office Solution, изведба на регалска инсталација, изведба на електрична јакострујна и слабострујна инсталација! Доживејте поинакво искуство во Вашите деловни простории!📱 📍Локација: Црниче, Скопје Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија: ▫️ Паметно осветлување со мрежа на паметни …

Biro Project – 2 Read More »

Attika – 1

Ви го презентираме нашиот нов проект во соработка со @attika_architects , со комплетен проект за електрична инсталација, изведба на електрична јакострујна и слабострујна инсталација во концептот на Smart Home! Доживејте поинакво искуство со нашите Smart Home решенија!📱 📍Локација: Тафталиџе, Скопје Проектот се состои од следните паметни продукти и решенија: ▫️ Паметно осветлување со мрежа на …

Attika – 1 Read More »

en_USEnglish